Golvläggare i Karlshamn - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Karlshamn

Annons:
I staden Karlshamn finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Karlshamn som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Karlshamn.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Karlshamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Karlshamn företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Karlshamn som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Karlshamn

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Karlshamn vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvservice Törneryds AB
Christopher Schrödersg. 18
374 36 Karlshamn


Colorama Österport
Idrottsv. 2
374 30 Karlshamn


Beijer Byggmaterial AB
Oljehamnsv. 247
374 31 KARLSHAMN


Modern Plattsättning
Pilv. 14
374 34 Karlshamn

Annons:


Fakta om Karlshamn - golvlaggare.eu

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Pris på golvläggning i Karlshamn

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Karlshamn varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Karlshamn arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Karlshamn.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlshamn rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.