Golvläggare i Kallinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kallinge

Annons:
I staden Kallinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kallinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kallinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kallinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kallinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kallinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kallinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kallinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kallinge Murnings- och Betongarbeten AB
Utterv. 7
372 50 Kallinge

Annons:


Fakta om Kallinge - golvlaggare.eu

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Pris på golvläggning i Kallinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kallinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kallinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kallinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kallinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.