Golvläggare i Jämshög - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Jämshög

Annons:
I staden Jämshög finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Jämshög som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Jämshög.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Jämshög hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Jämshög företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Jämshög som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Jämshög

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Jämshög vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Colorama Jämshög
Byg. 3
293 72 Jämshög


Jämshögs Måleri AB
Byg. 3
293 72 Jämshög


Vagn J. Golv & Bygg KB
Rosenhillsv. 47
293 73 JÄMSHÖG

Annons:


Fakta om Jämshög - golvlaggare.eu

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånarantal: 1494, år 2010

Pris på golvläggning i Jämshög

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Jämshög varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Jämshög arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Jämshög.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Jämshög rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.