Golvläggare i Asarum - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Asarum

Annons:
I staden Asarum finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Asarum som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Asarum.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Asarum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Asarum företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Asarum som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Asarum

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Asarum vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golvläggaren MCJ AB
Storg. 30
374 52 Asarum

Annons:


Fakta om Asarum - golvlaggare.eu

Asarum är en del av tätorten Karlshamn i Karlshamns kommun och kyrkby i Asarums socken i Blekinge län. Fram till 1970 var orten en egen tätort for att då växa samman med Karlshamn. I Asarum bodde det 7 773 personer (2007).

Yta:
Invånarantal: 7773, år 2007

Pris på golvläggning i Asarum

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Asarum varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Asarum arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Asarum.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Asarum rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Blekinge.